Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Akıllı Hava Nemlendirici

Tüm Xiaomi Ürünleri
En Çok Satan
(0 yorum)
1.999,99TL

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Akıllı Hava Nemlendirici

Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Akıllı Hava Nemlendirici, içerisinde bulunan suyu buharlaştırarak odadaki nem seviyesini korumaya yardımcı olur. Suyu sterilize edebilmeniz ve her durumda daha iyi hava kalitesine sahip olabilmeniz için içerisinde UV teknolojisini barındırır. 4.5 litrelik büyük su deposu sayesinde günlük nem gereksinimini karşılamak için uygundur.

Oldukça yüksek bir enjeksiyon gücüne sahiptir ve aynı zamanda çok düşük gürültü sağlar. Püskürtme yüksekliği yaklaşık olarak 0.8-1.2 metre'ye kadar ulaşarak cildinizin daha hassas su buharı hissetmesini sağlar. Odada bulunan nem seviyesi %40 veya altına düşerse, havayı daha uygun hale getirmek için buhar hızını ve fan hızını arttırır. Nem seviyesi %60 veya daha üstüne ulaştığında, nem seviyesi belirlenen aralıkta tutulur. Nem seviyesi %70'e ulaştığında hava temizleyici nemi sağlıklı ve rahat bir standart aralıkta tutmak için otomatik olarak kendini kapatır.

Su tankının düzenli olarak temizlenmesi durumunda cihaz daha temiz ve uzun süre çalışma sağlar. Kolay açılıp kapanır tasarımı sayesinde içerisini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Xiaomi hava temizleyiciye MiHome uygulaması üzerinden uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. Google Asistan ve Amazon Alexa gibi sesli komut sistemini kullanarak cihaz üzerinden gerekli kontrolleri yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduXIA-17536
MarkaXiaomi
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000651235