X-Shot Skins Lock Blaster Sünger Dart Atan Tabanca 56 Cm 16 Dartlı

Tüm Sunman Ürünleri
(0 yorum)
849,90TL
424,95 TL x 2 ay'a varan

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

X-Shot Skins Lock Blaster Sünger Dart Atan Tabanca 56 Cm 16 Dartlı
Dünyanın tek kilitlenebilir dart atan silahı!
X-Shot Skins Lock Blaster gücü ellerinize veriyor! Sünger dart atan bu silah, tek başına geçireceğin vakitlere eğlence katarken aynı zamanda arkadaşlarınla bir araya gelip heyecanın tadını çıkarmak için en büyük yardımcın olacak! Silahını eline alabilir ve hedefleri tek seferde vurmaya çalışabilirsin. 16 mermi kapasitesi ve 30 metre uzaklıktaki hedefleri vurabilmesi sayesinde oyun eğlencen sen kazanana kadar bitmez.
Silahın her seferinde tek dart atar ve 8 mermi kapasiteli dart deposu bulunur. Yeniden doldurması kolay yapısı sayesinde her zaman mücadeleye hazır ol. Silahını al, hedefinin karşısına geç ve onu tam 10’dan vur! Bakalım ne kadar iyi bir nişancısın?
Lock Blaster, dünyada kilitlenebilen tek sünger dart atan silahtır. Bu silah yalnızca kilidi açıldığında kullanılabilir. Şifrenizi öğrenmek için silah ile birlikte gelen QR kodu kullanmalısınız. Mücadeleniz zaferle sonuçlandığında ve artık silahınızı kullanmayacağınız zaman Lock Blaster’ı kilitleyerek onu kimsenin izinsiz kullanmayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Manuel mekanizması sayesinde kontrol senin elinde! Göz alıcı detayları ve güçlü atış özellikleriyle dikkat çeken sünger dartlı silah, kalabalık arkadaş buluşmalarının başrolü olmaya hazır! Uzun menzilden atış yapabildiği için arkadaşlarınla takımlara ayrılıp açık havada takım oyunu oynayabilirsin. Güçlü atış özelliği ile dışarda oynarken bile hedeflerini ıskalamazsın.
Can yakmayan yumuşak sünger dartlara sahip silah ile çocuklar arkadaşları ile vakit geçirirken güvenli bir şekilde sosyalleşirler.
Kutu içerisinde; 1 adet hazneli silah ve 16 adet sünger mermi bulunur.
Ürün ölçüsü: 56 cm
Kutu ölçüsü: 60 x 28,8 x 6,5 cm
Ağırlık: 1,150 kg

Ürün Özellikleri

Ürün KoduSUN-S00036606
MarkaSunman
CinsiyetErkek
Barkod102000672562