Rascals Streç Hayvanlar

Tüm Sunman Ürünleri
(0 yorum)
149,99TL
Son 4 Ürün
75,00 TL x 2 ay'a varan

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Rascals Streç Hayvanlar ile uzayan eğlenceye hazır ol!

Rassal Streç Hayvanlar, çocuk oyunlarına eğlence ve macera katan esneyen ve bükülen hayvan figürleridir! Kaslı görünümleri ve ciddi tavırlarıyla her zaman esnemeye hazırlar!

Wolfy, kaslı görünümü ve ciddi tavrıyla her zaman harekete geçmeye hazır. Roarky oyunlara eğlence ve macera katan bir figürdür. Rhinoky kaslı ve öfkeli bir hayvandır. Ownky süper esnek ve savaşmaya hazırdır. Gloceliy ciddi bir tavra ve güçlü bir vücuda sahipken Crowky kızgın ve oldukça tehlikeli bir figürdür.

Kolayca esneyebilen yapıları sayesinde onları kollarından tutup istediğin gibi çekebilir ve uzatabilirsin. O kadar esnekler ki kendi ölçülerinin 3 katına kadar uzayabilirler. Bıraktığında ise tekrar eski hallerine dönerler ve eğlence baştan başlar. Bakalım sen en fazla ne kadar esnetebileceksin?

Her biri bir hayvan görünümünde olan bu streç figürlerle ister eğlen ister arkadaşlarına eğlenceli şakalar yap! Onları uzatabilir, sıkabilir ve komik şakalar için kullanabilirsin. Çocuklar streç figürleri esnetirken hem eğlenecek hem de arkadaşlarına meydan okuyabilecek. Arkadaşlarıyla oynayacağı oyunlar çocukların sosyalleşmesine katkı sağlarken onların keyifli vakit geçirmelerine de yardımcı olur.

Ürünün; Gloceliy, Roarky, Ownky, Crowky, Rhinoky ve Wolfy olmak üzere 6 farklı modeli bulunmaktadır.

Ürün ölçüsü: 11 x 4 x 10 cm

Kutu ölçüsü: 18,8 x 4,2 x 12,9 cm

Ağırlık: 0,180 kg

NOT : Satın almak istediğiniz ürünün farklı modelleri mevcuttur. Siparişinizi tamamladıktan sonra lütfen almak istediğiniz modeli bize [email protected] adresinden mail göndererek ya da 0 (850) 333 69 35 nolu müşteri danışma hatıımızı arayarak bildiriniz. Aksi takdirde firmamızın stok durumuna göre modellerden bir tanesi gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduSUN-S00012290
MarkaSunman
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000671538