Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği 500 Ml

Tüm Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri
En Çok Satan
(0 yorum)
59,90TL

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği özel formülü ve güçlü performansı sayesinde geleneksel saç kremlerinden çok daha etkili bir şekilde saçlarınızın elektriklenmesini engeller ve yumuşamasına yardımcı olur.

Tüm saç tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz Saç Sirkesi işlem görmekten yıpranan ve karışmış saçları kolaylıkla açar ve düzeltir. Boyalı ve boyasız saçların gözle görülür bir şekilde kabarmasını ve elektriklenmesini önler. Bir yandan saçlarınızın bakımını sağlarken, diğer yandan saçlarınızı yumuşak ve sağlıklı tutmaya da yardımcı olur.

Canlı ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olan Eyüp Sabri Tuncer Saç Toniği içeriğindeki D- Panthenol besleyici ve nemlendirici özelliği ile saç telinizde koruyucu bir tabaka oluşturur. Özel aktifler ve sirke sayesinde ağırlık yapmadan ışıldayan saçlara kavuşmanızı sağlar.

Temiz ve ıslak saça masaj yaparak uygulayacağınız Saç sirkesi Eyüp Sabri Tuncer saçlarınızda kalıntı bırakmadan su ile kolayca arınarak durulanır. Saç derisinde oluşan kepeklenmeyi büyük ölçüde azalttığı yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır.

Frambuazlı saç sirkesi Yorumları ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.

Eyüp Sabri Tuncer Saç Toniği ne ise yarar dersek C vitamini bakımından zengin ve canlandırıcı özelliğe sahip ahududu özü ile saçlarınızın uzamasına yardımcı olurken saçlarınızda mis gibi bir koku ve tazelenmiş bir his bırakır.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduEYP-23433
MarkaEyüp Sabri Tuncer
CinsiyetUnisex
Üretim YeriTÜRKİYE
Barkod102000655844