Maxi Cosi Mica Pro Eco I-Size Isofixli Oto Koltuğu 0-18 Kg Authentic Grey

Tüm Maxi-Cosi Ürünleri
(0 yorum)
21.299,00TL%32 indirim31.190,00 TL
Son 6 Ürün
10649,50 TL x 2 ay'a varan

Ürün Seçenekleri

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Maxi Cosi Mica Pro I-Size 360° Dönebilen İsofix'li Oto Koltuğu 0-18 Kg Authentic Grey

Doğumdan itibaren 4 yıl
40 - 105 cm
0 - 18 kg

Ürün Özellikleri

Tek elle 360° Döndürme

FlexiSpin, 360° araba koltuklarının yalnızca tek elle kolayca döndürülmesini sağlayan akıllı, yerleşik bir döndürme sistemidir, bu da çocuğunuzun içeri girip çıkmasını kolaylaştırır.

Easy-in emniyet kemeri

Easy-in emniyet kemeri sistemi adının hakkını veriyor. 5 noktalı emniyet kemeri, küçük çocuğunuzu arabaya bindirmenizi ve arabadan indirmenizi hızlı ve kolay hale getirmek için özel olarak tasarlanmıştır.

ClimaFlow

Hava sirkülasyonunu artırmak ve çocuğunuzu doğru sıcaklıkta tutmak için geliştirilmiş ve genişleyen ClimaFlow havalandırma panelleri ve nefes alabilen köpük ile tasarlanmıştır.

G-CELL 2.0 Yan Darbe Koruması

Çocuğunuzun çeşitli açılardan güvenliğini sağlamak için ekstra yerleşik bir koruma ekler ve geliştirilmiş 3D darbe emilimi ile maksimum koruma sağlar.

Geleceği önemsiyoruz. Bu nedenle yarına olan bağlılığımız bugün ürünlerimizde bulunabilir. Mica Pro Eco döner araba koltuğu, güvenlik açısından bizim ölçütümüzdür. Yalnızca en yüksek i-Size güvenlik standartlarına göre üretilmemiş, aynı zamanda türünün ilk sürdürülebilir araba koltuğunu yaratmak için sınıfının en iyisi konforu gezegen dostu yenilikle birleştiriyor. Doğumdan itibaren bu araba koltuğu Eco Care kullanır, bu da %100 geri dönüştürülmüş kumaşlara sahip olduğu anlamına gelir.

Güvenlik

Ebeveynler için hiçbir şey çocuklarınızın güvenliğinden ve rahatından daha önemli değildir. Mica Pro Eco bir ölçüttür; Bu araba koltuğu, günümüzün en yüksek i-Size güvenlik standartlarına göre üretilmiştir ve yumuşak, %100 geri dönüştürülmüş kumaşlardan yapılmıştır ve ebeveynlere gezegen dostu en iyi seçimi sunar. G-CELL 2.0 Yan Darbe Koruması, ekstra yerleşik bir koruma ekler ve bebeğinizin güvenliğini sağlamak için birden çok açıdan geliştirilmiş 3D darbe emilimi ile maksimum koruma sağlar.

Kullanım Kolaylığı

Mica Pro Eco oto koltuğu, rahatınız için tasarlanmış 360˚dönebilen araba koltuğudur. Easy-in emniyet kemeri sistemi sayesinde, küçük çocuğunuzu arabaya bindirmek ve arabadan çıkarmak inanılmaz derecede hızlı ve kolaydır. Akıllı yerleşik FlexiSpin dönüşü, Mica Pro Eco'yu yalnızca tek elle 360° sorunsuz dönen bir araba koltuğu yapar. ISOFIX kurulumuyla hızlı ve basit bir şekilde takılır ve destek ayağı stabilite sağlar. Türünün ilk sürdürülebilir araba koltuğu olan Mica Pro Eco döner araba koltuğu, karar verme sürecini sizin için de kolaylaştırır.

Yaş Aralığı

Ebeveynler olarak çocuklarımıza hayata en iyi başlangıcı vermek istiyoruz. Ödün vermemek veya yarım önlem almak yok; Mica Pro Eco döner araba koltuğu, gerçekten sunar. Rahat Baby-hugg dolgusu sayesinde doğumdan itibaren bebeğiniz 4 yaşına gelene kadar kullanılabilir. Bu, 360°'lik bu araba koltuğuyla en güvenli şekilde arkaya dönük konumda seyahat ettiğiniz dört yıl demektir. İster yeni doğmuş ister küçük bir çocuk olsun, kolay takılan 5 noktalı emniyet kemeri bebeğinizi her zaman güvende ve emniyette tutacaktır. Hem bugün hem de yarın.

Konfor Özellikleri

Mica Pro Eco döner araba koltuğu, daha önce Mica'dan daha fazla konfor sunar. İyileştirilmiş yaslanma açılarıyla tasarlanan bu ürün, seyahat ederken küçük çocuğunuz için sınıfının en iyisi uyku konforu sunar. Hava sirkülasyonunu en üst düzeye çıkarmak için daha büyük ClimaFlow panelleri ve nefes alabilen kumaşlarla çocuğunuz her zaman rahat bir sıcaklıkta kalacaktır. Birden fazla yaslanma pozisyonu ve ekstra dolgu ile, küçük çocuğunuzun doğumdan itibaren bu araba koltuğunda her zaman yastıklı ve rahat olduğundan emin olabilirsiniz. Bu bir kazan-kazan; rahat bir çocuk, ebeveynler için araba kullanırken gönül rahatlığı demektir.

Özellikler ve Faydalar:

Kullanım Kolaylığı FlexiSpin
Tek Elle 360˚ Dönüş

Konfor

ClimaFlow Sıcaklık Düzenlemesi
Maksimum uyku konforu için çoklu yaslanma pozisyonları ve sınıfının en iyisi yaslanma açıları
Yumuşak bebek dolgulu ve lüks geri dönüştürülmüş kumaşlardan yapılmış kılıflı ekstra yastıklı koltuk
Rahat yenidoğan dolgusu
Çoklu emniyet kemeri ve kafalık yükseklik pozisyonları

Güvenlik

G-CELL 2.0 Entegre Yan Koruma Teknolojisi
i-Size güvenlik
5 noktalı emniyet kemeri
Doğumdan itibaren arkaya dönük ve 15 aydan 4 yıla kadar öne dönük
Destek ayaklı entegre ISOFIX taban
Arkaya dönük seyahat sağlamak için yanlış kullanım önleme düğmesi en az 15 aya kadar.

Genel

Sürdürülebilir ürün
Uzun süreli kullanım – doğumdan 4 yaşına kadar (40-105 cm)
EcoCare %100 Geri Dönüştürülmüş Kumaşlar

Ürün Özellikleri

Ürün KoduMXC-MICAPRO-ECO
MarkaMaxi-Cosi
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000652872