Chicco My Seat I-Size Bebek Oto Koltuğu 9-36 Kg India Ink

Tüm Chicco Ürünleri
(0 yorum)
14.099,00TL
7049,50 TL x 2 ay'a varan

Ürün Seçenekleri

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Chicco My Seat I-Size Bebek Oto Koltuğu 9-36 Kg India Ink

Chicco MySeat i-Size/ AIR – gelecek yıllar için ideal yol arkadaşı..

Gruplar arası Chicco MySeat i-Size/ AIR, 15 aylıktan 12 yaşına kadar olan çocuğunuza her yolculukta olağanüstü koruma ve konfor sunar.

Temel özellikler:

Yaş tavsiyesi: 15 aydan 12 yaşa kadar/ 76-150 cm

Standart: ECE R129/03 (i-Size)

Sabitleme yöntemi: 76-105 cm: Isofix ve Top-Tether ile; 100-150 cm: Isofix ve 3 noktalı kemer ile veya sadece aracın 3 noktalı kemeri ile

Kurulum: İleriye dönük mod

Güvenlik: Yerleşik 5 noktalı kemer; dahil Her grupta güvenli ve rahat kullanım için koltukta FitKit talimatları; Isofix güvenliği; kayış konumlandırıcı; yan darbe koruması

Konfor: Koltuk küçültme (76-87 cm'den); Tek elle ayarlanabilen 3 oturma pozisyonu; kafalık ve emniyet kemeri aynı anda yükseklik ayarlı (13 pozisyon); hava sirkülasyon sistemi

Bakım talimatları: Çıkarılabilir kılıf, 30°C'de elde yıkama

Boyutlar: 44x62,3x49 cm

Ağırlık: 12kg

Isofix, top tether ve yan darbe koruması ile maksimum güvenlik

Çeşitli ayar seçenekleri ile Chicco MySeat i-Size, bebek oto koltuğundan sonra 12 yaşına kadar güvenli bir yol arkadaşıdır. 76-105 cm yükseklik aralığında oto koltuğu isofix ve top tether ile öne bakacak şekilde araca takılır . 100-150 cm yükseklikten itibaren MySeat i-Size Isofix sistemi ve 3 noktalı emniyet kemeri kullanılarak veya sadece aracın 3 noktalı kemeri ile bağlanır. Dahili yan darbe koruması mümkün olan en iyi güvenliği sunar ve yandan darbe durumunda ek koruma sağlar.

Bilmekte fayda var: MySeat i-Size ayrıca patentli bir güvenlik sistemi ile donatılmıştır . Kullanım hatalarını önlemeye yardımcı olur ve ebeveynlere 5 noktalı emniyet kemerinden 3 noktalı emniyet kemerine geçme zamanı geldiğinde hatırlatır.

Basit ve etkili kullanım

76-87 cm boyundan itibaren çocuğunuz çıkarılabilir, anatomik şekilli koltuk küçültücüde rahat edebilir ve MySeat i-Size'ın entegre 5 noktalı emniyet kemeri kullanılarak bağlanır. 100 cm yükseklikten itibaren çocuğunuz aracın kendi 3 noktalı kemer sistemi kullanılarak bağlanır ve bu sayede 12 yaşına kadar güvenli ve konforlu bir şekilde araç kullanabilir. Kemer konumlayıcılar , çocuğunuzun hassas mide bölgesini korur ve kemerin doğru oturmasını sağlar. pelvik kemiğin üzerinde. Ayrıca önden bir darbede oluşan ve çocuğunuzun midesine etki eden kuvvetlerin azaltılmasına yardımcı olurlar.

Birinci sınıf konfor

Oto koltuğunun 3 farklı pozisyonda ayarlanabilmesini sağlayan eğim sistemi sayesinde miniğiniz dik oturmadan dinlenmeye kadar her sürüşten keyif alabilir. MySeat i-Size'daki sürüş, daha büyük çocuklar için de olabildiğince konforlu hale getirilmiştir: baş desteği ve entegre kemer aynı anda 13 farklı yüksekliğe ayarlanabilir . Böylece çocuk oto koltuğu, çocuğunuzun büyümesinin her aşamasına kolaylıkla uyum sağlar. MySeat i-Size'ın yenilikçi koltuk kabuğundaki dahili hava sirkülasyon sistemi , sıcak günlerde bile konforlu bir oturma ortamı sağlar.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduCHC-MY-SEAT
MarkaChicco
CinsiyetUnisex
Üretim YeriİTALYA
Barkod102000648021