Chicco Bi-Seat Air Bazalı Oto Koltuğu 0-36 Kg Black Air

Tüm Chicco Ürünleri
(0 yorum)
26.499,00TL
Son 5 Ürün
13249,50 TL x 2 ay'a varan

Ürün Seçenekleri

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Chicco Bi-Seat Air Bazalı Oto Koltuğu 0-36 Kg Black Air

YENİDOĞAN KURULUMU (40-105 cm):

· 40 ila 105 cm arasında, koltuk 360 derece dönebilen baza üzerinde kurulur ve çocuk 5 noktalı emniyet kemeri sistemi ile bağlanır. 

· Çocuğun boynunun ve başının daha iyi korunması için daha uzun süre (105 cm/yaklaşık 4 yıla kadar) seyahat yönünün tersine kurulu olarak kullanılması önerilmektedir. 

· Kaza ve hatta sert frenleme durumunda baş ve boyuna en iyi korumayı garanti ettiği için arkaya dönük olarak seyahat etmek daha güvenlidir.

· ECE R129 (i-Size) yönetmeliğine göre 15 aya kadar arkaya dönük seyahat etmek zorunludur. Bi-Seat sağladığı ekstra güvenlik ile yaklaşık 4 yıla kadar arkaya dönük seyahat imkanı sunar.

· Bi-seat oto koltuğunda bulunan iç küçültücü, yolculuklarda yenidoğan bebekler için daha fazla güvenlik ve konfor sağlar. 40 ila 60 cm arası kullanım için onaylanmıştır.  

SEYAHAT YÖNÜNE DOĞRU KURULUM (76-105 CM):

· 76 cm'den (en az 15 ay) itibaren 105 cm'ye (maks. 17,5 kg) kadar, çocuklar oto koltuğuna ait 5 noktalı kemer sistemi ile seyahat yönüne doğru dönük olarak oturabilir. Bazanın bu aralıkta kullanılması gerekmektedir.

BAZASIZ KURULUM (100-150 CM):

· 100 cm'den itibaren (yaklaşık 3 yaş) baza olmadan ve aracın 3 noktalı emniyet kemeri kullanılarak kurulum sağlanır.

· Koltuk, koltuğun yapısında bulunan Isofix bağlantıları (isteğe bağlı) kullanılarak yola bakacak şekilde monte edilir. Bu konfigürasyonda koltuk 150 cm yüksekliğe kadar (yaklaşık 12 yaş) kullanılabilir.

· Bi-Seat en uzun ömürlü modüler oto koltuğudur, aynı zamanda çocuğun yaklaşık 12 yaşına kadar daha büyüdüğü zamanda da kullanılabilir. Dönüşebilirliği sayesinde bazası ve Isofix bağlantılarını çıkardıktan ve kemer sistemini sakladıktan sonra sadece araç kemeri ile yükseltici koltuk olarak kullanmak mümkündür.

· Bu konfigürasyonda çocuk daha fazla alana ve daha konforlu oturmaya sahip olur*. Ve KOLAY UZAYAN BAŞ DESTEĞİ SİSTEMİ ile çocuğun büyümesine göre baş koruması sağlamak için baş desteğini ayarlamak mümkündür.

*Sabitleyici olarak Isofix bağlantıları opsiyoneldir, sadece araç kemeri ile de kullanılabilir

KOLAY YERLEŞTİRME:

Yaklaşık 4 yaşına kadar, bazalı Bi-Seat, KOLAY BİNİŞ SİSTEMİ ile zahmetsizce bebeği yerleştirmek için koltuğun ebeveynlere doğru döndürülmesine ve ardından arkaya veya yola · dönük olarak çocuğun yaşına göre (yola dönük seyahat 15 ay / 76 cm’den itibaren mümkündür) kolayca oturmasına olanak tanır.

KONFOR:

· En iyi konforu ve rahatlığı garanti etmek için KOLAY YATIRMA SİSTEMİ, koltuğu hem arkaya hem de öne dönük olarak 5 pozisyona kadar yatırma imkanı sunar ve maksimum konfor sağlar.

· Daha fazla rahatlık sağlamak ve terlemeyi azaltmak için Bi-Seat, ürün üzerinde bulunan delikli HAVALANDIRMA SİSTEMİNE sahiptir.

· AIR TEKNOLOJİSİNE ek olarak, sırt desteğindeki özel 3D hava alır kumaş, standart bir oto koltuğu kumaşından 6 kat daha fazla hava akışına izin verir*

· Tentesi küçük çocukları güneşin zararlı ışınlarından korur ve uyku zamanlarında daha fazla mahremiyet sağlar.

Chicco standart kumaşı ile Air KUMAŞ arasındaki hava geçirgenlik değerlerinin ISO 9237:1995 standardına göre karşılaştırılmasıyla yapılan çalışma

GÜVENLİK:

· Yandan gelebilecek darbeler için YAN GÜVENLİK SİSTEMİNİ tek elle açarak ek bir korumayı etkinleştirmek mümkündür.

· Her iki tarafta da mevcuttur, böylece arabada oto koltuğunun nereye yerleştirileceğini seçmekte özgürlük sağlar.

· Isofix bağlantıları ile hem bazalı hem bazasız konfigürasyonda güvenlik sağlar.

FIT-KIT:

· Ürün üzerinde bulunan kolaylıkla okunabilir talimatlar sayesinde oto koltuğunun her adımda nasıl kullanılması gerektiği açık ve nettir ve her aşamada kusursuz bir uyum sağlanır.

ÖDÜLLÜ:

· Dünyadaki en prestiji tasarım ödüllerinden biri olan IF Design Award 2023 (IF Tasarım Ödülü) sahibidir.

 

Ürün Özellikleri

Ürün KoduCHC-BISEAT
MarkaChicco
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000675261