Bepanthol Cilt Bakım Kremi 30 Gr Ve Dudak Bakım Kremi 7,5 Gr

Tüm Bepanthol Ürünleri
(0 yorum)
284,90TL

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Bepanthol Cilt Bakım Kremi 30gr ve Dudak Bakım Kremi

Ürün Faydaları:

Bepanthol Cilt Bakım Kremi
Gün içinde karşılaştığınız sıcak, soğuk, rüzgar gibi dış etkenler cildinizi kurutur. Cildiniz, kaybettiği nemi geri kazanmak için günlük bakıma ihtiyaç duyar. Bepanthol Cilt Bakım Kremi’nin içeriğindeki Provitamin B5, gün boyu kuruyan cildi nemlendirir. Su bazlı hızlı emilen yapısıyla ciltte yağlı his bırakmaz ve canlı bir görünüm sağlar. El ve yüz kullanımına uygundur.

Kullanım:
Bepanthol Cilt Bakım Kremi’ni elinize veya yüzünüze az miktarda sürün. Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin. Günlük cilt bakımı için uygundur. Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

İçeriği:
Bepanthol Cilt Bakım Kremi, provitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol içerir. Dekspantenol, cilt sağlığı açısından çok gerekli ve önemli bir vitamindir. Bepanthol Cilt Bakım Kremi, günlük cilt bakımında kullanılabilir, çünkü; su bazlı yapısı ile hızlıca emilir, cildi nemlendirir ve canlı bir görünüm sağlar. Bepanthol Cilt Bakım Kremi; paraben, parfüm ve renklendirici içermez.

Bepanthol Dudak Bakım Kremi
Dudaklar sadece yazın ve kışın kuruyup çatlamıyor. Onların her gün bakıma ihtiyacı var. Bepanthol Dudak Bakım Kremi, içeriğindeki Provitamin B5 ve E vitaminiyle kuruyan ve çatlayan dudakları anında nemlendirir. Yumuşak ve pürüzsüz görünümlerini geri kazandırır.

Kullanım
Bepanthol Dudak Bakım Kremi, tüpünü sıkarak kremin dışarı çıkmasını sağlayın. Tüpün yuvarlak ucu yardımıyla dudaklarınıza sürün. Günlük kullanım için uygundur. Dudaklarınıza günde üç ya da dört kez uygulayabilirsiniz.

İçeriği
Bepanthol Dudak Bakım Kremi, E vitamini ve Provitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol içerir. Dekspantenol, cildin ana yapıtaşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir. Bepanthol Dudak Bakım Kremi, günlük dudak bakım rutininize uygun bir üründür. Çünkü; anında nemlendirme ve koruma özelliği ile dudakların yumuşak ve pürüzsüz görünümünü geri kazandırır. Bepanthol Dudak Bakım Kremi, parfüm ve paraben içermez

Ürün Özellikleri

Ürün KoduBPN-86897687
MarkaBepanthol
CinsiyetUnisex
Üretim YeriALMANYA
Barkod102000655863