Barbie Eğlenceli Çiftlik Hayatı Oyun Seti

Tüm Barbie Ürünleri
(0 yorum)
1.499,99TL
750,00 TL x 2 ay'a varan

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Barbie Eğlenceli Çiftlik Hayatı Oyun Seti

Barbie'nin çiftlik hayatına hoşgeldin. Sen de Barbie Eğlenceli Çiftlik Hayatı Oyun Seti ile çiftlik yaşamının eğlenceli dünyasını keşfet!

Minyon vücutlu Barbie, tavuk temalı sevimli bir elbise ve mavi botlar giyer. Çocuklar gerçekçi bir kuluçka özelliği olan oyun setindeki hamuru kullanarak kalıpla yumurtalar oluşturabilir ve civcivlerin yumurtadan çıkmasına yardımcı olabilir. Çocuklar, tavuklara yumurtlamaları için yardımcı olurken ve kızaktan aşağı yuvarlanan yumurtaları karton kutuda toplarken çok eğlenecek. Ayrıca buzağı ve tavşan figürlerini beslemek için yeşil hamuru kullanarak çim de "yetiştirebilirler".

Hikaye anlatımı parçaları arasında Barbie, kuluçka standı, 2 renkte hamur, çim kalıbı, kürek, kova, sepet, elmalar, yemlik, buzağı, tavşan, 2 tavuk ve 6 civciv bulunur. Bebek tek başına ayakta duramaz. 4 yaş ve üzeri için uygundur. Çocuklar, Barbie Eğlenceli Çiftlik Hayatı Oyun Seti ile çiftlik yaşamının eğlenceli dünyasını keşfedebilir.

Tavuk temalı şirin bir elbise ve mavi botlar giyen minyon tipli Barbie, civcivlerin yumurtadan çıkmasına yardımcı olmaya hazır.

Çocuklar hamuru kullanarak kalıpla yumurta oluşturmalarını ve civcivlerin yumurtadan çıkmasına yardımcı olmalarını sağlayan gerçekçi kuluçka özelliğini çok sevecek!

Tavuklara yumurtlamaları için yardımcı olurken ve kızaktan aşağı yuvarlanan yumurtaları karton kutuda toplarken çok eğlenecekler. Ayrıca yeşil renkli hamuru kullanıp çim "yetiştirerek" buzağı ve tavşan figürleri için yem de hazırlayabilirler.

Eğlenceli çiftlik hikayelerine ilham veren aksesuarlar arasında 2 renkte hamur, kalıp, kürek, kova, sepet, elmalar, yemlik, buzağı, tavşan, 2 tavuk ve 6 civciv bulunur. Özellikle çiftlik hayatının eğlenceli yönlerine ve hayvanlara ilgi duyan 4 yaş ve üzeri çocuklar için ideal bir hediyedir.

Ürün ölçüsü: 44,6 x 34 x 13,3 cm

Ürün Özellikleri

Ürün KoduBRB-HGY88
MarkaBarbie
CinsiyetKız
Üretim YeriABD
Barkod102000652971