Chicco Trio Alysia I-Size Travel Sistem Bebek Arabası Black

Tüm Chicco Ürünleri
(0 yorum)
19.999,00TL%33 indirim29.999,00 TL
Son 5 Ürün
9999,50 TL x 2 ay'a varan

Ürün Seçenekleri

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Chicco Trio Alysia I-Size Travel Sistem Bebek Arabası Black

Her mevsime uygun üçlü set Chicco Alysia, zarafet, işlevsellik ve tasarımın mükemmel birleşimini temsil eder. Doğumdan 4 yaşına kadar kullanıma uygun olan Alysia, ebeveynler ve bebekleri için maksimum performans seviyelerine ve dolayısıyla en yüksek konfora ulaşmak amacıyla yapılan derin bir araştırmanın sonucunda üretilmiştir.

Üçlü set: Bebek arabası, Portbebe ve Oto koltuğundan oluşur. Tek elle katlama sistemi ve yalnızca 50 cm genişliğinde olan çerçeve, ebeveynlere her durumda maksimum hareket kabiliyetini garanti eder. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde donatılan Alysia, rahatlığı, tarzı ve bütünlüğü ön planda tutan ebeveynler için uygun çözümdür.

Bebek Arabası:
Çift taraflı kullanılabilen Alysia bebek arabası, ebeveynlerin rahatlayabilmeleri ve bebekleriyle birlikte dolaşmanın tadını çıkarabilmeleri için daha yüksek düzeyde işlevsellik ve konfor sağladığından mükemmel bir yürüyüş arkadaşıdır. Rahat dolgulu koltuk ve yaz ve kış konfigürasyonu, file eklentili genişletilebilir tente ile birlikte Alysia bebekler için en konforlu bebek arabalarından biridir. Tek elle kolay katlanma ve akıcı "sürüş" deneyimi, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte dolaşırken daha rahat olmalarını sağlar.

KONFOR: Genişletilebilir güneşlik UV50+ korumasını garanti eder ve aynı zamanda suya dayanıklıdır. Ayrıca daha fazla nefes alabilirlik sağlayan gizli bir file bölümü bulunmaktadır. Rahat dolgulu koltuk ve 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen tamamen yatırılabilen sırtlık, bebeğiniz için ideal alanı oluşturur.

UZUN SÜRELİ KULLANIM:

Alysia bebek arabası, ileriye dönük pozisyonda, bebeklerin büyümesini gerçekten takip etmek için doğumdan itibaren 22 kg'a kadar (yaklaşık 4 yaş) kullanıma uygundur.

SÜRÜŞ KOLAYLIĞI: Sorunsuz bir sürüş deneyimini garanti etmek için bebek arabası, hem ön hem de arka tekerleklerde bilyalı rulmanlar ve amortisörlerle donatılmıştır. Ayrıca tüm döner sistem üzerinde bilyalı rulmanlar da bulunmaktadır.

PREMIUM GÖRÜNTÜ:

Kumaştan yapısal özelliklere kadar her şey benzersizliği sağlamak için en ince ayrıntısına kadar incelenmiştir. Birinci sınıf dikişler ve işlemeler, birinci sınıf kaplamalı kumaştan tutma kolu ve ön barı ile birlikte bebek arabasına özel bir dokunuş kazandırır.
Alysia bebek arabası, kış ve yaz konfigürasyonu sayesinde her hava koşuluna uyum sağlar. Soğuk ve sıcak günlerde bebek arabası ebeveynlere ve bebeklerine ihtiyaç duydukları rahatlığı sağlar.


KIŞ KONFİGÜRASYONU:
Alysia, soğuk günlerde bebeği soğuk havalardan korumak amacıyla sırt kısmında bulunan yumuşak iç küçültücü ile donatılmıştır. Buna ek olarak, kış konfigürasyonu yumuşak, çift taraflı bir koltuk minderi içerir: sıcaklıklar düşük olduğunda, melanj kumaş tarafı açık havada kış yürüyüşleri için mükemmeldir.
YAZ KONFİGÜRASYONU:
En sıcak aylarda yumuşak kış iç küçültücü minderi çıkarılabilir. Geriye daha iyi hava sirkülasyonunu garanti eden yenilikçi file kumaştan yapılmış koltuğun kendisi kalır. Üstelik sıcak günlerde bebeğinizin daha fazla nefes alabilmesini sağlamak için çift taraflı koltuk minderini 3D fileli tarafa yerleştirebilirsiniz.

PORTBEBE:
Arabada taşımaya uygun Alysia LightNap portbebe, ebeveynler ve bebekler için hem pratiklik hem de konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Hafif ve ferahtır; konfor ve kullanım kolaylığı arasındaki doğru dengeyi temsil eder. Aynı zamanda zarif ve pratiktir; dış çerçeveye entegre edilmiş ergonomik tutma yeri sayesinde taşıması da kolaydır.
Portebebe bağlantı sistemi sayesinde kolayca bebek arabasının çerçevesine sabitlenir. Ebeveynlerin sadece portbebeyi bebek arabasına yerleştirmesi yeterlidir. Sırt dayanağını dışarıdan da ayarlanabilir.
Kolay açılabilen file pencere ve portbebenin delikli tabanı, sıcak günlerde bile maksimum havalandırmayı garanti eder. Araba içinde kullanımı onaylanmış olan Alysia, 3 noktalı çıkarılabilir emniyet kemeri kitiyle donatılmıştır.
Portbebe kılıfı ayak örtüsü olarak da kış aylarında kullanılabilir.
Yağmurluk ürüne dahildir.

OTO KOLTUĞU (KIROS)
Kiros i-Size Clip On, i-Size düzenlemesine göre homologe edilmiş yeni Chicco oto koltuğudur. (40 -78 cm – maksimum 13 kg). Hafif, sağlam, güvenli ve kurulumu kolaydır.

  • Ürün Ağırlığı:11.4 kg
  • Ürün Ölçüleri:
  • Açık: 106x87x50 cm
  • Kapalı: 77x53x50 cm
  • Ambalaj ağırlığı: 13 Kg

Ürün Özellikleri

Ürün KoduCHC-TRIO-ALYSIA
MarkaChicco
CinsiyetUnisex
Üretim YeriİTALYA
Barkod102000670816