Chicco Mysa Çift Yönlü Bebek Arabası Amber Glow

Tüm Chicco Ürünleri
(0 yorum)
19.039,30TL%30 indirim27.199,00 TL
Son 1 Ürün
9519,65 TL x 2 ay'a varan

Ürün Seçenekleri

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Chicco Mysa Çift Yönlü Bebek Arabası Amber Glow

Yeni Chicco Mysa çift yölü bebek arabası, yüksek düzeyde işlevselliği modern bir görünümle birleştiriyor. Bebeğinizi doğru yatma ve oturma pozisyonunda destekler.

  • Yaş tavsiyeleri: Doğumdan 4 yaşına kadar
  • Taşıma Kapasitesi: 22 kg vücut ağırlığına kadar
  • Kurulu boyutlar (U x G x Y): 89 x 56 x 92-108 cm
  • Katlanmış boyutlar (U x G x Y): 38 x 56 x 62 cm
  • Ağırlık: 9 kg

Şık puset ve mobil seyahat sistemi

Chicco'nun Mysa bebek arabası, küçük çocuğunuz için mükemmel, güvenilir bir arkadaştır. Çocuğunuzun doğumundan itibaren kullanılabilir ve maksimum ağırlığı 22 kg'a kadar olan çocuklar için onaylanmıştır. 5 noktalı emniyet kemeri ile bebeğizi güvende tutar. Güneş korumalı, su geçirmez tentesi ile keyifli seyahatler!

Şık ve Modern

Chicco'nun en yeni bebek arabası, hem şık hem de esnektir. Ebeveynlerin ve bebeğin isteklerine göre bebek arabası, kişiye özel olarak ayarlanabilmektedir. Rahat koltuk, ebeveyn amaçları veya seyahat yönlendirmeleri için kullanılabilir . Kaldırma ve yeniden yerleştirme hızlı ve kolaydır. Ayrıca konfordan ödün vermeden yeni ve modern tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Cushy Hug - Doğru duruş için ayarlanabilir yastık

Yeni Cushy Hug, Cape bebek arabasındaki çocuğun doğru duruşunu sağlayan ayarlanabilir bir minderdir.

Ebeveynler ve çocuk için konfor

Geniş bir spor sandalyede, yaklaşık 4 yaşına kadar olan yavrularınız şaşırtıcı derecede rahattır. Büyük bilyalı rulmanlar sayesinde Mysa, hemen hemen her yüzey için uygundur. Dört tekerleğin tamamındaki amortisörler tümsekleri telafi eder ve yumuşak bir sürüş sağlar. Sezgisel tek elle kapatma mekanizması sayesinde Mysa, hızlı ve kolay bir şekilde kompakt bir katlama boyutuna getirilebilir. Puset kapatıldığında ayrı durur. Döner ve kilitlenebilir ön tekerlekler sayesinde son derece manevra kabiliyetine sahiptir ve manevra yapması kolaydır. Böylece her virajı kolayca alır.

Koltuk arkalığı tek elle kolayca tamamen geriye katlanabilir ve ayak dayaması da ayarlanabilir. Böylece çocuğunuz doğdukları günden itibaren dünyayı Chicco Mysa'da keşfedebilir. Geniş ve konforlu koltuk, omuz askıları ve orta çubuk gibi yumuşak dolguludur. Yüksekliği ayarlanabilen Chicco Mysa itme çubuğu sayesinde uzun boylu ebeveynler tarafından da ergonomik ve konforlu bir şekilde hareket ettirilebilir.

Birinci sınıf donanım ve zarif görünüm

SPF 50+ ile geniş, genişletilebilir güneşlik sayesinde yavrularınız zararlı UV ışınlarından korunur. Su tutmaz kumaş yağmuru dışarıda tutar, böylece koruyucunuzu dahili pencereden her zaman görebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduCHC-MYSA
MarkaChicco
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000661258