Waterwipes Bio Islak Mendil 4X60Lı

Tüm Water Wipes Ürünleri
(0 yorum)
379,99TL

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Hassas ciltler, yenidoğan ve prematüre bebeklerin cildi için uygundur. %99.9 su ve bir damla meyve özütü olarak sadece iki içerikten oluşan WaterWipes mendillerimiz pamuk yünü ve sudan daha saftır.

WaterWipes, sağlık uzmanlarının %95'i tarafından tavsiye edilmekle birlikte, bebek bezi döküntüsü veya cilt alerjileri söz konusu olunca ebeler tarafından önerilmiştir. WaterWipes, İngiltere'deki prestijli Cilt Sağlığı Birliği (SHA) ve Alerji Kurumu (Alllergy UK) tarafından onaylanan tek bebek mendilidir ve Amerika Ulusal Egzama Birliği'nin kabul mührüne sahiptir.

İçindekiler:

  • Saflaştırılmış su 99.9%
  • Greyfurt çekirdeği özütü

Sık Sorulan Sorular:

WaterWipes nedir?

WaterWipes dünyanın en saf bebek mendilleridir. WaterWipes %99,9 su ve bir damla meyve özü içerir, böylece yenidoğan bebeklerin hassas cildinde güvenle kullanılabilir.

WaterWipes nelerden yapılmıştır?

WaterWipes ıslak mendilleri %99,9 su ve bir damla meyve özünden (eser miktarda benzalkonyum klorür içerir) oluşur.

Mendillerimiz %80 polyester ve %20 viskoz karışımı olup, %20'sini doğada kendi kendine yok olabilir hale getirir.

WaterWipes olarak, yenidoğan ve hassas ciltler için dünyanın en saf bebek mendilini yaptığımız için kendimizle gurur duyuyoruz. Ayrıca, yavrunuzun miras alacağı gezegeni korumaya yardımcı olmanın sorumluluğumuz altında olduğunun tamamen bilincindeyiz.

Size daha önce, ürünlerimizin saflığından ödün vermeden, %100 biyolojik olarak parçalanabilir de olabilmeleri icin 2020 yılında bir cözüm sunacağımızın sözünü vermiştik. Maalesef COVID-19 durumu, daha önce benzeri görülmemiş talepler yarattığından dolayı, birçok şirketin tedarik zincirinde sayısız aksamaya neden oldu. Bu nedenle, üzerinde çalışmakta olduğumuz biyolojik olarak parçalanabilir mendilleri size maalesef 2020 yılında sunamayacağız. Bundan kaynaklı üzüntümüzü belirtip, biyolojik olarak parçalanabilen WaterWipes mendillerimizi en kısa zamanda size sunabilmek için tedarikçilerimizle oldukça yakın çalışmaya devam ediyor olduğumuzu bilmenizi isteriz.

WaterWipes'ı neden yenidoğan bebeğimin cildinde kullanmalıyım?

Bebeğiniz doğduğunda, cildi bir yetişkinden daha incedir. Bu nedenle, Ebe Margaret Merrigan Feenan, pamuk yünü ile su veya WaterWipes kullanmanızı önerir.

WaterWipes %99,9 su ve bir damla meyve özü içeren saf bir üründür, bu nedenle yenidoğan bebeklerin cildine uygundur.

WaterWipes hassas ciltler için uygun mudur?

Evet. WaterWipes %99,9 su ve bir damla meyve özü içerir, bu nedenle hassas ciltler için idealdir.

WaterWipes'da çamaşır suyu var mıdır?

Hayır. WaterWipes %99,9 su ve bir damla meyve özü içerir.

Ebe veya sağlık uzmanıyım, nasıl daha fazla bilgi edinebilirim?

Daha fazla bilgi için lütfen adresinden bizimle iletişime geçin.

WaterWipes biyolojik olarak parçalanabilir mi?

WaterWipes olarak, yenidoğan ve hassas ciltler için dünyanın en saf bebek mendilini yaptığımız için kendimizle gurur duyuyoruz.

Ayrıca, yavrunuzun miras alacağı gezegeni korumaya yardımcı olmanın sorumluluğumuz olduğunun tamamen bilincindeyiz.

2020 yılında ürünümüzün saflığından ödün vermeden %100 biyolojik olarak doğada çözünebilir bir çözüme sahip olmayı taahhüt etmiştik.

Covid-19 sürecinin tedarik zinciri üzerinde yarattığı benzeri görülmemiş yoğun talep maalesef birçok aksamalara neden oldu.

Bu nedenden dolayı üzülerek belirtmeliyiz ki doğada tamamen yok olabilen mendilleri 2021 yılına kadar tüketicilerimize sunamayacağız. Sürdürülebilir bir seçeneği size daha erken sunamadığımız için üzüntümüzü bildirmek isteriz, ama bu benzeri görülmemiş zamanlarda da tedarikçilerimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Böylelikle sizler ve yavrularınız tamamen doğada çözünebilen WaterWipes’ımızın keyfini en kısa zamanda çıkarabileceksiniz.

Tuvalete atılabilir ve doğada çözünebilir kelimeleri sık sık birbirlerinin yerine kullanılır ama aslında birbirlerinden oldukça farklıdır. Doğada çözünebilenler de dahil olmak üzere hiçbir mendil tuvalete atılmamalıdır. Tuvalete atılabilen mendillerin bile kanalizasyon sisteminde yok olması zaman alır. Mendillerin ev çöpüyle birlikte atılması çevremizi korumanın en iyi yoludur.

WaterWipes'ımı biraz kurumuş hissediyorum, bu konuda ne yapabilirim?

WaterWipes, sıvıyı mendillere "bağlamak" için kimyasallar kullanmadığından, su bazen paketin dibinde birikebilir. Bunu düzeltmek için paketin kapağını düzgün bir şekilde kapatın, WaterWipes paketinizi ters çevirin ve daha sonra paketi hafifçe sıkın ve birkaç saniye masaj yapın. Bu işlem, suyu paket boyunca yeniden daha eşit şekilde dağıtacak ve mendilleri her zamanki aynı ıslaklığa geri getirecektir.

Mendillerinizi bir süre saklıyorsanız, kullanmadan önce paketi, etiketli yüzü aşağı bakacak şekilde tutmanızı öneririz.

WaterWipes tuvalete atılabilir mi?

Hayır. WaterWipes'ı tuvalete atmamanızı öneririz.

Yenidoğan hemşireleri, ilk birkaç hafta bebeğime pamuk yünü ve su kullanmamı tavsiye ediyor. Bunun yerine WaterWipes kullanabilir miyim?

Evet. Bebeğiniz doğduğunda, cildi bir yetişkinden daha incedir ve aynı zamanda daha hassastır. Bu nedenle, Ebe Margaret Merrigan Feenan, pamuk yünü ile su veya WaterWipes kullanmanızı önerir.

WaterWipes nasıl temizler?

WaterWipes sadece su ve bir damla meyve özü içerir. Su, doğanın doğal temizleyici ve nemlendiricisidir, bu yüzden Ebe Margaret Merrigan Feenan, pamuklu yün ile su veya WaterWipes önerir. Meyve özü ayrıca cilt problemlerine karşı bakım yapmaya yardımcı olur.

WaterWipes'ın son kullanma tarihi var mıdır?

Tüm mendiller gibi, WaterWipes'ında son kullanma tarihi vardır. Üretim tarihinden itibaren 18 ay içinde paketin açılmasını ve paketi açıldıktan sonraki bir ay içinde de kullanmanızı öneririz. Üretim tarihi ve son kullanma tarihi paketin arkasında yazılıdır.

Bebeğimde pişik var - yine de WaterWipes kullanabilir miyim?

Evet. WaterWipes bebeğinizin hassas cildini daha fazla tahriş edebilecek maddeler içermez. WaterWipes pişiği tedavi etmez, ancak pişiğe neden olabilecek veya şiddetlendirecek bileşenleri içermez.

WaterWipes'ı ıslak mendil ısıtıcına veya ıslak mendil kutusuna koyabilir miyim?

Hayır. WaterWipes'ın paketlerinden çıkarılmasını ve başka bir kaba aktarılmasını ve paketin aşırı ısınmasını önermiyoruz. WaterWipes, diğer mendiller gibi herhangi bir kimyasal veya koruyucu içermez. Taze ve doğal bir üründür bu sebeple serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. WaterWipes'ın açıldıktan sonraki 4 hafta içinde kullanılmasını öneririz.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduWWP-400135
MarkaWater Wipes
CinsiyetUnisex
Üretim YeriTÜRKİYE
Barkod102000642957