Maxi Cosi Family Fix 360 Slidetech Kızaklı Isofix Baza Black

Tüm Maxi-Cosi Ürünleri
En Çok Satan
(0 yorum)
18.096,50TL%15 indirim21.290,00 TL
9048,25 TL x 2 ay'a varan

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro araba koltuğu tabanının dönmesine ve size yaklaşmasına olanak tanıyan patentli SlideTech™ teknolojisini kullanır.

Bu devrim niteliğindeki kaydırma teknolojisi, çocuğunuzu hiçbir zorlanma veya zorlukla karşılaşmadan arabaya bindirip çıkarmayı kolaylaştırır; bu da hızlı ve kolay bir şekilde kilitleyebileceğiniz, kaydırabileceğiniz, döndürebileceğiniz ve gidebileceğiniz anlamına gelir!

 

Oto koltuğu bazası ne işe yarar?

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro, oto koltuğu teknolojisinde devrim yaratıyor! FlexiSpin sistemi ile araba koltuğu tek elle kolayca döndürülebilir ve bebeğiniz 15 aya kadar her zaman arkaya dönük güvenli pozisyonda kalır. Doğru kurulduğundan emin olmak için yararlı görsel göstergelerle kurulumu kolaydır. Sırt ağrıları, kafa çarpmaları veya mücadeleler olmadan her günün daha kolay tadını çıkarın.

 

Bu araba koltuğu tabanı, en yüksek i-Size güvenlik standartlarına göre tasarlanmıştır ve küçük çocuğunuz için doğumdan 4 yaşına kadar güvenli seyahat sağlar. ISOFIX ve akıllı yanlış kullanım önleyici dönüş kilitlerinin yanı sıra doğru kurulumu sağlayan görsel göstergelerle kurulumu kolay ve güvenilirdir. Bebeğinizin 15 aya kadar her zaman güvenli bir şekilde arkaya dönük pozisyonda olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayın.

 

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro, günlük yaşamı kolaylaştıran SlideTech™ teknolojisine sahiptir. Tek elinizle kusursuz bir şekilde kilitleyebilir, oto koltuğu bazası kaydırabilir, döndürebilir ve gidebilirsiniz! Patentli kaydırma teknolojisi çocuğunuzun zahmetsizce size yakınlaştırılmasına olanak tanırken, FlexiSpin dönüşü her türlü yaslanma pozisyonunda düzgün ve kolay bir şekilde dönmesine olanak tanır. FamilyFix 360 Pro ile günlük hayatınızı sorunsuz hale getirin!

 

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro maksimum güvenlik, kayabilen ısofix baza konfor ve rahatlığı bir araya getirir. Baza, uyumlu oto koltuklarıyla doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabiliyor, Pebble 360 ​​Pro bebek koltuğu ise 15 aya kadar konfor sunuyor.

 

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro, ebeveynlere maksimum kolaylık ve rahatlık sağlamak için üretildi. Ebeveynler, çocuklarının AGR onaylı ergonomi ve SlideTech™ teknolojisi ile uygun şekilde desteklendiğinden emin olabilirler; FlexiSpin, herhangi bir yaslanma pozisyonunda tek elle dönüşe izin verir. Maksimum güvenlik ve gönül rahatlığı için mükemmel denge.

 

Ana Özellikler

ISOFIX kurulum tabanı

Yenilikçi SlideTech™ teknolojisi

Tek elle FlexiSpin dönüşü

Doğumdan 4 yaşına kadar güvenli seyahat

Görsel kurulum göstergeleri

En yüksek i-Size güvenlik standartları

Arkaya ve öne bakan

Kullanım kolaylığı

Doğumdan yaklaşık 15 aya kadar

Özellikler

ISOFIX kurulum tabanı

 

Arkaya ve öne bakan

 

Sadece Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro Oto Koltuğu Tabanı . Araba Koltuğu dahil değildir.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduMXC-SLDTCH-FAMILY
MarkaMaxi-Cosi
CinsiyetUnisex
Üretim YeriHOLLANDA
Barkod102000672447