Mamas & Papas Strada Travel Sistem Bebek Arabası Carbon

Tüm Mamas&Papas Ürünleri
(0 yorum)
Bu ürün şu an satılmamaktadır.
Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Mamas & Papas Strada Travel Sistem Bebek Arabası Puset


Bebekler Mutlu

Bebeklerin konforlu olması onların mutlu ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmelerine yardımcı olur. Konforlu olan bebeklerin huzurlu olması gün içindeki aktivitelerine de yansır. Bu sayede her daim sakin kalabilirler.


Gezinti Keyfi

Bebekleri olan anne ve babaların en büyük sorunlarından biri seyahatlerdir. Hem puset hem de bebek arabası sayesinde istediğiniz yere gidebilirsiniz. Hafif yapısı ile sürmesi ve taşıması son derece kolaydır.


Güvenlik Sistemi

Bebek arabasını sürerken kilitleme sistemi bulunur. İstediğiniz zaman istediğiniz yere götürebilirsiniz. Bununla birlikte durduğunuz andan itibaren tekerlekleri kilitlenir ve hareket etmez. Hiçbir zaman gözünüz arkada kalmaz ve her daim içiniz rahat şekilde kullanırsınız.



Kumaşlar Silinebilir

Silinebilir yapısı sayesinde hijyenik şekilde vakit geçirirler. Gün içinde hem dışarda hem de evde çeşitli bakteriler ile karşı karşıya kalırlar. Silerek bu bakterilerin önüne geçer ve bebeklerin de sağlıklı bir şekilde yaşamasına yardımcı olursunuz.


Bel Yapısını Korur

Bebeklerde güçlü kemik sistemi yoktur. Erken yaşta kemik ve kas sistemlerini güçlendirmek için duruş ve oturuş pozisyonları son derece önemlidir. Ürün ile doğru bir şekilde durmuş olurlar.


Yemek Yerken Kullanım

Sadece gezerken değil aynı zamanda yemek yerken de kullanabilirsiniz. Keyifli vakitler geçirdikleri ürün ile gün içinde tüm aktivitelerden zevk alırlar. Sağlam ve dayanıklı bir yapıda üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduKMB-MMP-94R1
MarkaMamas&Papas
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000637011